Snel afslanken?

Lukt het niet om af te vallen? Wil je zonder sporten afvallen? Of wil je naast het sporten snel en natuurlijk afslanken? Afvallen zonder dieet, vieze pillen of zonder shakes? Dan hebben wij een nieuwe webshop waar u mogelijk interesse voor heeft –> www.snelgezondafslanken.nl

afslankset
De zomer nadert en we willen allemaal fit de zomer in en onze strakke shirts passen. Afvallen met de afslankringen, afvallen met een van onze afslank pleisters of snel en gezond afvallen met onze totale afslank set.

Begin morgen al met afvallen en voel je weer fit voor de zomer! Wees er snel bij want op=op

Kinoki Detox
Het gebruik van de detox pleisters verlicht de spijsvertering, voorkomt een opgeblazen gevoel, bevordert gewichtsverlies, gaat vermoeidheid tegen en brengt het lichaam in balans. De ontgiftingspleisters verwijderen giftige stoffen uit het lichaam terwijl je slaap! Heel simpel dus.
Een set van 10 voetpleisters is goed voor een vijfdaagse detox kuur. Drink wel voldoende water. Minimaal 2 liter per dag.

Let wel op! Gebruik de pleisters niet bij open wonden, in geval van zwangerschap of borstvoeding, bij allergie voor zee- en schelpdieren of indien de verpakking gescheurd is.

Afslankringen
Afslankringen zijn magnetische teenringen die zorgen voor acupressuurmassage van je grote teen. Dit vermindert je eetlust en versnelt je stofwisseling. Tevens verbetert het je bloedsomloop. Hierdoor zult u op een natuurlijke manier afslanken. Afvallen zonder dieet of sporten is dus mogelijk met deze afslankringen. Maar voor een snellere resultaat raden wij onze complete afslank set aan, wat tevens voordeliger is.

Slim Patch Afslank pleisters (niet te koop via onze website)
Slim patch (afslank pleisters) zitten alleen in onze afslank pakket en hebben een aantal voordelen. Namelijk het zorgt voor een betere darmwerking; Zorgt dat vet beter/gelijkmatiger wordt geabsorbeerd; Helpt bij het verbranden van vet en zorgt voor het ontgiften van het lichaam. U zult hierdoor makkelijker afvallen. Drink altijd voldoende water. Tevens hebben wij een andere afslankpleister, de Wonder Patch. Deze twee zijn totaal verschillend van elkaar.

Wonder Patch Afslankset
Een van onze beste afslankpleisters, de Wonder Patch! Afslanken op een natuurlijke manier, zonder dieet, zonder sporten, zonder vieze pillen! Met de Wonder Patch is dat mogelijk. Het is 100% natuurlijk samengesteld uit actieve kruiden- en plantenextracten en natuurlijke bestanddelen, waaronder cafeïne, catechine (anti-oxidant), capsaine (chili extract), sophori coside (Japanse boom extract) en salicornia herbacea (zeekraal extract). De afslankpleister vermindert vetopslag en stimuleert tevens de vetverbranding waardoor u enkele kilo’s kunt afvallen. Per week 3 a 4 keer gebruiken met een periode van 8 uurtjes.

Let op! Niet aan te raden voor zwangere of borstvoedende vrouwen en personen die allergisch zijn voor de gebruikte stoffen.

Pu Erh Afslank Thee
Niet te missen in onze afslank set, de Chinese Pu Erh Thee. In de thee vind je veel minerale stoffen terug, het voordeel hiervan is dat de darmen ontslakt worden en de stoffen ten goede komen aan de spijsvertering. Daarnaast wordt je bloed gezuiverd en verlaagd de thee het cholesterolgehalte in je lichaam. In China wordt de thee vaak “rode thee” genoemd. Voordelen van onze Pu Erh Afslank thee:
1) Stimulering van je spijsvertering
2) Bevordering van de darmwerking
3) Vermindering van het hongergevoel
4) Ontslakking en reiniging van de darmen
5) Verbetering van de vetverbranding
6) Zuivering van het bloed
7) Verlaging van het cholesterolgehalte
8) Versterking van het immuunsysteem
9) Leidt tot afvallen